my new job

selesai sudah berhikmat di BRONX sunway.... my job yang aku sayang sangat walaupun bos kat bronx kekadang ade yang buat staff nye jadi gile and mereng.. memikir kan pasal stock tak cukup... tapi sebenarnye bos aku baik orangnye....

Ooo... lupe nak cerita pasal kerja baru aku... mungkin gaji di tempat baru ni gaji tak seberapa tapi happy... (maybe) sebab supervisor sane nak sangat aku keje tempat die... sampai tak nak interview langsung... nak aku masuk terus je.. segan gak... ^-^


Thanks Sudi Baca Entry NI.. Like Boleh ? :)

2 comments:

Lily Butterfly said...

wah ! best nya ana.. boleh terus keje.. hehe

nana hermosa said...

tu la pasal anyway... now ana dah berenti balik... becouse mcm2 problem kat kedai tu... maybe tak brape sesuai la... memang betul cakap orang dulu2 keje kite jgn sangat memilih... but ini bukan memilih... tapi kene gak benti becouse staff at licci tak suka ana sebab ana banyak custemor... maybe ini cobaan...