NANA KENE SAMUN?! ALAMAK..... @_@

                                    ALHAMDULILLAH SYUKUR……


Nana sangat2 la bernasib baik… allah masih sayang kan nana kalau tidak nana mesti salah seorang mangsa dari si penyamun tu…. nana nak cerita kan tentang perasaan takut and cuak nana kepade korang sume…. Pehh..!! pada mula nye nana tengok lelaki (penyamun) tu cume busy… tgk2 fon…. And macam tunggu membe je.. tapi rupa nya “ada hantu disebalik batu nisan!” memang sial la penyamun tu….. mangguk tingkat btul la… bikin gua cuak je… tapi sebenarnye nana xde la prasan sgt dia nk samun nana… sbb nana tgk penyamun tu macam handsome je… huhu…. Eii tak sangka betul…. Sebenarnye ramai yang perasan lelaki tu macam nak samun nana… cume nana je yang tak perasan… yela nana ni sebok sgt ngn blog… mane nak perasan orang2 sekeliling… tapi nana sedih gak… memang la nana bukan mangsa si penyamun tu tapi ade sorang pmpuan ni yang kene samun… penyamun tu rembat laptop pmpuan tu… sian nana tengok perempuan tu… nangis2 tau… eii kalau nana la kene tadi… memang nana akan kejar dia sampai dapat… lepas dah dapat tu nana pukul,tumbuk,blasah penyamun tu… sumbat mulut dia pakai selipar nana huh baru padan muke die tu!!! haha cakap bleh la… buat tgok….. hehehe nana buat camtu pun untuk bagi diri nana ni tak takut lagi la…. Tapi ape2 pun syukur Alhamdulillah… amin….. nana tak apa2

KORANG TAK SHARE KE PENGALAMAN KORANG KAT NANA??? APE LAGI TINGGAL KAN COMMENT KORANG KAT BAWAH NI….. OK


Thanks Sudi Baca Entry NI.. Like Boleh ? :)

3 comments:

Intan Wandalaara said...

pehal kau ni?

Maii said...

nasib kak nana tak pape.kawan maii kena ragut beg sampai masuk sepital

Nana Hermosa said...

untung.... nana xade ape2..