Giveaway Tiket Wayang oleh Muazfaris 2012

salam..

Nana kena tag dari si comel sis Miss Wandalaara untuk join Giveaway ni.. jadi nana join segera.!
picit banner kalau nak join.. esok last kot..


cara nak join :

1. Buat satu entri bertajuk - Giveaway Tiket Wayang oleh Muazfaris 2012 dan letak gambar di atas serta link ke post ini.

2. Tulis dalam entri - Siapakah watak utama dalam filem terbaru Contraband? Boleh rujuk SINI.

3. Tag 3 orang dalam entri dan pastikan mereka semua tahu tentang Giveaway ini.

4. Like Fan Page (tidak wajib, kalo tak nak pun takpe).

5. Dah siap? Letakkan link entri blog korang dalam ruangan komen berserta akaun Facebook korang.

Itu sahaja cara untuk join GA saya kali ini.  Giveaway ini tamat pada 10 Januari 2012 pukul 9 pagi.

jawapan nana : Mark Wahlberg watak sebagai Chris Farraday dalam movie Contraband.

tag : eika , ayuni


Thanks Sudi Baca Entry NI.. Like Boleh ? :)

2 comments:

Muaz Faris said...

terima kasih join.. terharu.

semoga berjaya

Intan Wandalaara said...

ok.